Make your own free website on Tripod.com

Pagina 3
Home pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 pagina 6

 

Stubru_files

Playboypoppen

Mannen die met poppen spelen, het wordt een nieuwe rage, want Playboy gaat blootpoppen uitbrengen met 'anatomisch correcte' maten. Er is natuurlijk een uitgebreide garderobe verkrijgbaar met vooral veel lingerie, een mantel, schoentjes en accessoires met het playboylogo. De poppen zijn 40 centimeter groot en lijken op de playmates die je in het blad al kon bewonderen. Byebye, Barbie.

Monty Python

Monty Python kreeg van de Europese Filmacademie de speciale oeuvreprijs voor haar filmische bijdrage aan de Europese filmindustrie. Films als The Holy Grail, Life of Brian en The Meaning of Life hebben humor in Europese film een echte boost gegeven. Ewan McGregor kreeg ook een Europese filmprijs, voor zijn rol als aan liefdesmart lijdende dichter in Moulin Rouge.

Seks met de handrem op

De liefde loopt niet altijd van een leien dakje. Een jong Duits koppel kon niet wachten tot ze thuis waren om zich over te geven aan het wondermooie liefdesspel. Ze begonnen dan ook al in de auto. Het vuur laaide zo hoog op, dat de handrem losschoot en de auto in een meer terechtkwam. De tortelduifjes kwamen er zonder kleerscheuren vanaf en het liefdesvuur werd voorlopig even gedoofd.

Steve Bing wil een DNA_test

Steve Bing, de ondertussen_ex van de zwangere Liz Hurley wil een vaderschapstest laten uitvoeren. De biljonair zegt namelijk dat hij niet de vader van het kind kan zijn. De grote reden waarom hij niet de vader zou zijn, is geld. Bing zou immers 28 procent van zijn inkomen aan de kleine spruit moeten afstaan, zo'n 35 miljoen frank of 850 000 euro per jaar. Pingping voor Steve Bing.

Nieuw broekje voor Kylie Minogue

Kylie Minogue is te populair. In het wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud's in Londen heeft de wassen dubbelgangster van Kylie al serieus afgezien. Het is zelfs al zover gekomen dat bepaalde delen van de pop moesten worden vervangen. Wassen Kylie heeft ook sterker ondergoed gekregen. Daar moeten we geen tekeningetje bij maken, zeker?

Charlotte Coleman is dood

Charlotte Coleman, de grappige flatgenote van Hugh Grant in "Four Weddings and a Funeral" is gestorven aan een astma_aanval. Ze werd vooral bekend door haar rol in die Britse komedie, waar ze samen met Hugh Grant verschillende huwelijksfeesten afschuimt en uiteindelijk zelf ook trouwt. Ze kreeg ook veel erkenning voor haar rol als lesbische tiener in "Oranges Are Not The Only Fruit". Charlotte Coleman werd 33.

Enkelbreker

Iedereen heeft schrik gekregen sinds 11 september. Vooral mensen die in hoge gebouwen werken. Maar ook zij kunnen opnieuw met een gerust hart en een parachute naar hun werk. Een IsraŽlisch bedrijf heeft de Executivechute ontworpen. Het ding lijkt op een rugzak, weegt 2 kilo, kost zo'n dertigduizend frank en is te gebruiken vanaf 11 verdiepingen. Je kan wel nog altijd je enkels breken als je neerkomt.

De ene dood, de ander bloot

Een Griekse miljonair liet bijna 6 miljoen euro na aan zijn geboortestad om een ziekenhuis te bouwen. Iedereen dolgelukkig, ware het niet dat hij een voorwaarde stelde. Bij zijn testament zaten ook papieren, waarin hij de buitenechtelijke affaires van familie en vrienden uit de doeken doet. De documenten moesten luidop voorgelezen worden op het marktplein. De bewoners weigerden, maar kregen het geld toch in handen. De bewoners mogen zich verwachten aan een spokende miljonair.

Joey Ramone krijgt eigen straat in New York

Joey Ramone krijgt hoogstwaarschijnlijk een eigen straat in New York. Om de hoek van de legendarische CBGB's club (waar de Ramones debuteerden) komt "Joey Ramone Place". Het voorstel kwam van een 20_jarige fan en werd ontvankelijk verklaard door de bevoegde Raad in New York. Nu moet er alleen nog een definitieve goedkeuring komen van de gemeenschapsraad. Uitslag op 15 november. Joey Ramone stierf op 15 april van dit jaar aan de gevolgen van lymfekanker.